HTML

Egy élet

Egy "sikertelen" ember jegyzetei önmagáról meg sok minden másról. Keményen titkolózva, álnéven.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Archívum

2010.10.18. 13:43 EgyÉlet

A felsőfokú tanítási rendszer

Címkék: problémák főiskola

Kár volt úgy dönteni, hogy megint főiskolára járjak. Az egész csak idegesítő és felesleges. Millió féle tantárgy, aminek a 80%-a felesleges. Rendkívül kevés gyakorlat, rengeteg, semmire sem jó elmélet. Külön meglepő, hogy itt minden tanár késik az óráról, valamelyik csak 5-10 percet, egyesek 15-20 percet is. Valamelyik tanárral nem is volt még óránk. Az órarend borzalmas, sok olyan nap van amikor több mint 2 órát kell várni a következő órára. És még néhány jelentéktelenebb dolog, ami nem úgy működik ahogy annak kellene.

Szólj hozzá!

2010.10.18. 12:44 EgyÉlet

Szinte mindenről lemondok

Címkék: én próbálkozás

Hogy a sorsomat valahogy sikerüljön megváltoztatni, már mindenről lemondok. Már csak három dolgot csinálok, fejlesztem magam a szakmámban, hátha valakinek szuper magas szintem már kelleni fogok. Tanulom a haszontalan dolgokat a mostani szakképzésben. De ezeken kívül szinte semmi mást. Nem nézek tévét, nem olvasok újságot, nem olvasok felesleges weboldalakat, max nagyritkán, nem nézek filmeket és animéket. Nem kommentelgetek, nem csevegek feleslegesen. Igaz erre a blogra szánok max egy órát, de pontosan mérem.

Szólj hozzá!

2010.10.18. 12:41 EgyÉlet

Semmit sem költök

Címkék: én spórolok

Semmit nem költök, csak a legszükségesebbeket veszem meg a szüleim pénzéből, még egy kólát és egy csokit sem veszek magamnak.

Szólj hozzá!

2010.10.18. 12:36 EgyÉlet

A szüleimből élek

Címkék: én képzés szülők

Az előzőekben leírtam hogy mim nincs, mit nem értem el stb. Így hát a szüleimből élek, náluk lakom. Keresetem nulla, és el is kezdtem egy újabb, valószínűleg teljesen haszontalan szakképzést megszerezni, hogy addig is békén hagyjanak.

Szólj hozzá!

2010.10.18. 12:34 EgyÉlet

Nem értem el az elvárt dolgokat

Címkék: munka én végzettség

Már régen dolgoznom kellene valahol, már igazán lehetne egy feleségem is, plusz gyerekem. Egyiket sem értem el. Vannak papírjaim, sokféle, nem tudtam elhelyezkedni velük. Nem vagyok nagyon jó, és nincsenek kapcsolataim se, nem vagyok szép, nem tudtam eladni magam. Ezen negatívumok miatt nem tudtam normális munkát szerezni, csak gyárba vettek fel, a legalja munkákat csináltam. Később sokakkal együtt elbocsátottak leépítés miatt, ami voltaképpen jó volt, mert ha tovább maradtam volna, tönkre ment volna az egészségem. Soha többet nem fogok gyárban dolgozni, ha nem lenne semmi más lehetőség, akkor sem.

Szólj hozzá!

2010.10.18. 12:19 EgyÉlet

Álnéven írogatok majd, titkolózva

Címkék: én blogról

Álnéven elkezdem ezt a blogot, miért jó ez nekem? Azért jó, mert aki olvassa, az tisztában lesz vele, hogy vannak olyan fajta emberek mint én, ettől tapasztaltabb lesz, és ha tapasztaltabbak lesznek az emberek akkor a világ is jobb lesz. Ha jobb lesz a világ, akkor lehet nekem is egy nagyon kicsit jobb lesz. Vagy több olyan ember lesz mint én, és ha több olyan ember lesz mint én, akkor nekem jobb lesz. De viszont annak is nagy a valószínűsége, hogy olyan kicsi kihatásom lesz másokra, hogy a hatás kb. nulla lesz, sőt, rossz lesz nekem, mert időt fecsérlek ezzel a bloggal.

Szólj hozzá!